Arkiv

Baner vei for ny Amiga – digi.no


Mimre litt med en demo. 🙂

Fikk bare en sånn liten morsom følelse av denne her. (…ny Amiga.) Men fortsatt litt usikker på hva jeg syntes. Vi som vokste opp med Amiga har mange minner og følelser knyttet til denne lille platformen.

Så jeg lurer da på, er det bedre å leve med minnene eller vil vi ha tilbake Amiga i ny oppgradert versjon? Jeg vet ikke, men hva i alledager skal et nytt OS klare å gjøre, og hva i alledager er det de kan gjøre som vil være så banebrytende at folk vil ha det nå?

Selv har jeg ventet lenge på Win7, men har til en viss grad slått det fra meg litt til fordel for Android. win7 kan jeg heller få neste gang jeg kjøper en ny pc og denne følger med (vel, følger og følger, jeg betaler nok for den) Jeg vet pent lite om Android på dette tidspunktet men vet jeg tror jeg vil ha det. Jeg vet litt om hva jeg egentlig forventer av det bare ved å se på hva Google har allerede tilbyr i dag og hvor mye kroner de har å dytte inn i et nytt prosjekt. Men, Amiga derimot, eller Hyperion da, som er selskapet bak, hva har de som kan. eneste jeg vet om de er at de har brukt 10 år på å krangle om rettighetene til Amiga.

hm, ja jeg vet ikke helt hva jeg syntes, det beste ville kanskje bare Amiga få hvile i fred. :`-/

Baner vei for ny Amiga – digi.no.