Lærerikt

Mirror-disk i Win 7

Backup og sånn vet alle er viktig. Men, hvis du er litt ekstra paranoid så kan du gjøre som meg, sett opp et speilbilde av en disk over på en annen. Alt innebygget i Win 7 Pro og høyere.

Hvis du tilfeldigvis leser dette og ikke helt henger med. Jeg har to harddisker i maskinen. Alt jeg gjør med den ene, blir automatisk gjort på den andre. Så hvis jeg en dag starter maskinen og en stor røyksky kommer fra den ene, har jeg fortsatt en kopi. Så du ser kanskje nå at dette ikke er en backup. Hvis jeg sletter alle filene på den ene disken, så forsvinner de også fra den andre.

Husk. En hardisk har en garanti på tre (i få tilfeller fem) år fra produsenten. Ta det som et stoort hint!! Ikke vift med forbrukerkjøpsloven i dette tilfelle, ryker disken, så mister du alt. 🙂