Arkiv

Google TV vs. Boxee

Internet TV Faceoff: Google TV vs. Boxee.

Nå har jeg brukt Boxee en stund og er en smule overbevist. Google TV kommer til Norge neste år. Vil de to utfylle hverandre, eller konkurere? Og har da Boxee noe å stille opp med mot Google?

Jeg kan jo skrive et par ord om Boxee med samme jeg er igang. Selv brukte jeg Windows MediaCenter i mange år. Lenge før det ble vanlig med PVR både med og uten HD, og jeg ble avhengig.

Så flytte jeg og fikk tuner problemer. Flyttet igjen, fikk parabol, og da sluttet det å fungere. Ikke er programmet særlig brukervennlig når det gjelder egne filer heller, så det ble en ren Windows i stua, uten noen form for MediaCenter løsning.

Testet ut Alfaversjon av boxee pluss alt annet jeg kom over. Fikk meg tunerkort til PCen, men var aldri helt fornøyd.

Nå har jeg kjørt nye Boxee i noen måneder og er overbevist. Jeg har også kuttet ut TV helt. Har ikke lenger tilkoblet parabolen, for den var jeg helt lei.

Problemet med Boxee er at den kanskje for oss i Norge befinner seg i gråsonen for hva som er lovlig. Filmer og TV-Serier fungerer flott, men du må ha en god nettlinje, og du må overbevise PCen at den ikke befinner seg i Norge…

Test den ut. Mye bra befinner seg på nettet. Det er ikke akkurat TV2 og NRK, men det gjør liksom ikke noe.