Arkiv

Epost og utskrift!

Konfidensielle papirer flyr inn i hagen til Stine – VG Nett.

Dette er kanskje litt sånn off-topic i forhold til hva jeg egentlig skriver her, men jeg klarte ikke helt å dy meg. For dette har jo med teknologi å gjøre, egentlig.

Nå og da får jeg eposter fra forskjellige firma med denne teksten nederst,

Vi er miljøsertifisert etter ISO-14001 og oppfordrer mottaker av denne e-post til kun å ta utskrift dersom det er helt nødvendig

Ja, det er i veldig liten skrift nederst på mailen, men godt leselig. Første gang jeg så denne teksten syntes jeg den var litt morsom, for hvem tar vel utskrifter av e-postene sine unødig? Jeg bruker mye epost, men kan ikke huske sist gang jeg skrev ut en på ark.

Derfor var det egentlig litt overraskende med den siste setningen i denne artikkelen hvor rådmannen sier Hvorvidt ordføreren ønsker å makulere private e-poster, er opp til ham.”

Den lille teksten i grønt gir plutselig litt mer mening. Den er faktisk ment som en reel melding for enkelte personer og ikke bare en skrytemelding fra firmaer som ønsker å fremstå som miljøbeviste. -Noe de helt sikkert også er.

Er det bare jeg som syntes det bare blir sløsing av papir? Er det egentlig vanlig å skrive ut e-poster? Jeg lurer egentlig på alt for mye rart.